Delishu е твоят най-богат и вкусен източник на живи пробиотични бактерии.

Само една опаковка Delishu ще ти даде цели 58 милиарда Lactobacillus Bulgaricus, 65 милиарда S.Thermophilus, и 2 милиарда Lactobacillus Acidophilus. Тези герои играят главна роля за това да си със здрав стомах, добро храносмилане и висок имунитет. Разбери повече >>

Революционното пробиотично съдържание на Delishu, превъзхожда в пъти повечето млечни продукти, като в същото време полезните му съставки се усвояват перфектно от организма, поради липсата на лактоза, термична обработка и глутен.

Създаваме Delishu с любов и внимание, за да ви ги подарим чрез него.

Революция в храненето –  Delishu е един от  най-богатите източници на пробиотици в света с над 130 млрд полезни организми само в 1 опаковка. А казахме ли, че е веган и всички съставки в Delishu са 100% растителни, без лактоза и казеин – така няма какво да спре всички полезни съставки на Delishu да те направят по-здрав и щастлив.

Създадохме Delishu по революционна авторска рецепта, ръчно и с много любов, за да сме сигурни че е в добри ръце. Delishu e 100% суровчист и жив продукт, създаден само от 4 прости съставки, богат на живи и незаменими полезни пробиотични организми. Delishu e естествено ферментирал, в продължение на 10 до 14 дни, което го прави вкусен и лесно усвояем.

В Delishu ще намериш повече здраве и никакви консерванти, сгъстители, мая и соя!

[lollum_column column=“one-half“]

Delishu ферментира естествено

Това означава, че белтъците са вече добре преработени  и всички полезни агенти са свободни да действат за твоето по-добро здраве.

Delishu има революционен вкус, който задоволява и най-големите критици. В същото време дава на организма така нужните му манган, калий, мед, желязо, магнезий, цинк и селен. Олеиновата киселина в кашуто е здравословната алтернатива на наситените мазнини в стандартните млечни продукти, отговорни за високите нива на нездравословен холестерол.[/lollum_column][lollum_column column=“one-half“ last=“true“]

Съставките в Delishu

Съставките в Delishu

Съставките на Delishu, избираме с много любов и внимание. Доверяваме се на доказани вносители за качеството и вкуса на ядката, кокосовото масло и добавените подправки. Към момента работим с 30% био съставки, като в близко бъдеще продуктите ни ще бъдат изцяло био сертифицирани.

Правим допълнителни изследвания, както на самия продукт, така и на производните му съставки, за да сме сигурни, че произвеждаме продукт, с който бихме хранили децата си.[/lollum_column]

Delishu – деликатес от заквасено кашу в четири различни вкуса

[lollum_column column=“one-half“]Delishu Натурално e създадено от контролирано отглеждано натурално кашу, специално изпратено за нас от далечен Виетнам.

Ще усетиш още сурово био кокосово масло (нехидрогенирано), растителна закваска приготвена от нас самите, и лек и мек кисел послевкус.

Деликатес от заквасено кашу Delishu, Натурално

6.49 лв.

[/lollum_column]
[lollum_column column=“one-half“ last=“true“]Delishu Сушен Домат и риган e създаден от био сушени на слънце домати и риган.

Пица, паста, брускети и бели риби обожават приятния кисел послевкус на Delishu домат и риган. Комбинирай със сушени плодове, балсамова редукция, мед и малинов/портокалов дресинг, докато пиеш сладко вино.

Деликатес от заквасено кашу Delishu, Сушен домат и Риган

6.49 лв.

[/lollum_column]

[lollum_column column=“one-half“]Delishu Био Манатарки и Био Мащерка е с мек и плътен, балансиран вкус на органични манатарки от Средна Гора, допълнен със свежа щипка дива мащерка.

Комбинирай с чаша хубаво вино, каперси, бейби кисели краставички, крекери, препечен хляб, ризото, антипасти и крем супи.

Деликатес от заквасено кашу Delishu, Манатарки и Мащерка

6.49 лв.

[/lollum_column]
[lollum_column column=“one-half“ last=“true“]Delishu RED HOT SPECIAL 🔥 … За всички фенове на живата, огнена храна!

Delishu RED HOT SPECIAL е разработен съвместно с приятелите ни – страхотните Chilli Hills Farm, производителите на най-яките люти чушки и пикантни храни в България.

Деликатес от заквасено кашу Delishu, RED HOT SPECIAL

6.49 лв.

[/lollum_column]

[lollum_title link=“https://delishu.bg/testimonials/“ link_text=“Виж всички мнения“]Другите за нас[/lollum_title]

[TEST_B id=953]