Интересно, Рецепти

Delishu е пълен с изненади!

Delishu е пълен с изненади!

Delishu е пълен с изненади! Създадохме кулинарна поредица, в която представяме ЕКСКЛУЗИВНО 4-степенно Delishu меню, изготвено специално за вас от една от звездите на Master Chef 2018 – Кольо Минчев. Кольо, известен вече като един от основните играчи в последния сезон на любимото кулинарно шоу, е експериментатор в кухнята от ученическите си години. Страстта му към малките детайли в едно ястие, правят произведенията му истински екстаз за небцето. В менюто, което той изготви за нас, Delishu е неговият основен детайл на фокус.

Под вдъхновението и ножа на Кольо се родиха нови вкусноизкушения с Delishu, които нямаме търпение да споделим с вас:

1. По стара българска традиция сервираме на гостите любимата пролетна салата, но сега тя изглежда още по-привлекателна от преди. В новия прочит добавяме и разнообразие от ягодов дресинг и натурално Delishu, обвито в хрупкави ядки и воала!

Delishu е пълен с изненади!

2. Естествено без топла супа не можем да продължим напред в угощенията, а да не забравяме, че понякога супата може да бъде достатъчно питателна за основно ястие. Кольо успя да ни убеди в това с ароматна крем супа от горски гъби с нежен вкус на Delishu манатарки и мащерка, билков букет и много любов.

Delishu е пълен с изненади!

3. Стигнахме и до най-сладката Master Chef рецепта. Облизваме си пръстите с мини чийз кейк, приготвен с натурално Delishu, нежно обвит с портокалов крем и амарето за разкош.

Delishu е пълен с изненади!

Кой може да устои на тези вкуснотии?

Благодарим на Кольо Минчев за интересните рецепти и модерния прочит на вкусни български рецепти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *