Доставка

Цена за доставка:

За поръчки до 59 лв. – 4.99 лв. стандартна доставка до адрес или офис на Спиди

За поръчки над 59 лв. БЕЗПЛАТНО до офис на Спиди или адрес в София

Начини за поръчка

Онлайн поръчка можете да направите на www.delishu.bg със или без регистрация. Като регистриран потребител ще можете да следите своите поръчки, оставени коментари, и др.

Поръчка по телефона можете да направите на тел: 0887 423 224 от понеделник до петък от 10:00 до 17:00 часа. Просто изберете продуктите, обадете ни се, а ние ще се погрижим за всичко останало.

Физически магазини. Може да закупите продуктите директно от някой от нашите партньори.

Минимална сума за поръчка онлайн от www.delishu.bg е 20лв.

Срок за доставка на поръчките

За София поръчките постъпили в работен ден се изпълняват в срок до 5 работни дни с куриер Спиди. Поръчките постъпили в делнични дни след 17ч, в Събота, Неделя или официални почивни дни се обработват на първия работен ден.

За Страната поръчките постъпили в работен ден се изпълняват в срок до 5 работни дни с куриер Спиди. Поръчките постъпили в делнични дни след 17ч, в Събота, Неделя или официални почивни дни се обработват на първия работен ден.

Начин на плащане

Приемаме следните начини на плащане:

Наложен Платеж
Банков Превод

Данни за плащане чрез Банков Превод:
Сини Трейд ООД, IBAN: BG35STSA93000022287926

Условия за доставка

Преди да изпратим всяка онлайн поръчката, наш служител ще се свърже с вас на посочения телефон за потвърждаване на поръчката. Поръчките не се изпращат без телефонно потвърждаване. След като наш служител се свърже с вас можете да потвърдите или направите промяна във вашата поръчка. Ако имате въпроси или коментари относно доставката, не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0887 423 224 от понеделник до петък от 10:00 до 17:00 часа.