Интересно

Изследователите обичат да експериментират с Delishu!

Изследователите обичат да експериментират! Затова и животът ни срещна с интересна личност като Дериа или по-известен международно като FoodieBackpacker. Той обикаля света и пренася вкусотиите на интернационални кухни директно в дома ти.

Историята на Foodiebackpacker е като на всеки друг човек – в търсене на собственото си щастие и мир минаваме доста интересни житейски и личностни метаморфози. След дълги години в бизнес средите, Дериа решава, че ще остави всичко и ще си почине като започне да се занимава с това, което най-много обича – да пътува, да готви и да опитва вкусни храни. Така го завърта и Земното кълбо, че започва да пътува соло и като backpacker, след като цял живот е свикнал с лукса на 5-звездните хотели. И ето, че открива своето ново призвание – да доставя удоволствие на хората като готви лично за тях в техния дом, пренасяйки ароматите и спецификите на екзотични далечни държави.

FoodieBackpacker е уникално преживяване! Събираш се с приятели в собствения си дом, пиете вино и се смеете на любими истории, а домакинята си почива с вас…защото Дериа я замества умело в кухнята като подготвя в повечето случаи от 4 до 7-степенно меню и в дома си започваш да се чувстваш глезен като гост на 5-звезден Мишелин ресторант. Най-сладката част е когато Foodiebackpacker лично седне на масата да хапва с вас и започнат разпалени разговори за преживяванията му по различните континенти, за културите, с които се среща и слива за няколко месеца и за „кулинарното наследство“, което си взима от тях. Неусетно е вече след полунощ, изпили сте n брой бутилки вино, а чиниите са облизани до блясък, защото всичко е безумно вкусно. Както се казва one of a kind преживяване, което да споделите с приятели и близки.

Запознахме се с Дерия през април. Сред близките му хора има такива с лактозна непоносимост и той беше наистина впечатлен от Delishu и не само вкусовите, а полезните му качества.

Екипът на Delishu покани Foodiebackpacker в дома си да сготвим заедно вечеря с Delishu ястия през призмата на международния шеф кулинар.

 Накрая си стана цяло гурме пиршество с най-вкусните изкушения, които FoodieBackpacker сготви за нас:

 

1. Зеленчукова крем супа от тиквички с билки и запечено натурално Delishu.

2. Брускети с червено цвекло, Delishu с манатарки, магданоз, мента и чили. Букет от земни вкусове за сетивата.

3. Салата от рукола и Delishu със сушени домати с дресинг от портокал и мандарина.

Предизвикваме те да експериментираш и да бъдеш смел да следваш мечтите си!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *