Публикувано на

Манатарки, пълнени с полента и Delishu сушен домат и риган

Манатарки, пълнени с полента и Delishu сушен домат и риган

Всяка домакиня ще „обере точките“ на гостите си с това предястие. Вкусът на сушените домати и полентата се допълват перфектно, а ригана е идеалната добавка. Има нещо провансалско и романтично в тази комбинация. Сервирайте по залез с чаша студено вино и добра компания.

Нужни продукти за Манатарки, пълнени с полента и Delishu сушен домат и риган:

8-10 бр. големи манатарки 100 гр.
Царевичен грис 1 опаковка
Delishu сушен домат и риган

Манатарки, пълнени с полента и Delishu сушен домат и риган

Инструкции за приготвяне на Манатарки, пълнени с полента и Delishu сушен домат и риган:

Първо сваряваме гриса според описанието на опаковката.

Сваляме от огъня и добавяме деликатеса от кашу. Оставяме да се охлажда.

След това обелваме, почистваме и посоляваме гъбите. Подреждаме ги в намазнена със зехтин тавичка и печем на 160 ° предварително загрята фурна за 30-40 мин.

След като гъбките са готови, ги пълним с муса от полента и Delishu сушен домат и риган.

Добър апетит!

Рецепта на Ивелина Богданова – писател на разкази за храна, спорт, майчинство и балансът в ежедневието.

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *