Деликатес от заквасено кашу Delishu, Натурален
Традиционният вкус на Delishu, в чиста форма. Наситен и плътен, балансиран млечно-кисел вкус, дело на естествената ферментация. Правим Delishu по наша собствена рецепта, усъвършенствана в продължение на 5 години, изследвайки ферментационните процеси на кашуто. Закваската също е наша, защото не ни хареса идеята да го заквасваме с готови щамове в епруветки или прахчета, не кореспондираше с идеята ни за естественост, в нея живите организми съществуват в симбиоза, саморегулирайки броя и видовете, които я населяват, като нашата роля е само услужливо да й предоставим подходящите условия за живот и развитие 🙂 Това я прави изключително богата и наситена на полезни микроорганизми, които пък са отговорни за богатия и запомнящ се вкус. Липсата на термична обработка и животински съставки пък им дава дълъг живот и ефективност – над 140 дни, като се наблюдават и процеси на зреене, т.е. с времето Delishu става още по-наситено, с още по-богат и вълнуващ вкус 🙂
Съставки: 70% сурово кашу, собствена жива растителна закваска с L.Bulgaricus, S.Thermophilus, L.Acidophilus, сурово био кокосово масло (нехидрогенирано), хималайска сол.
Ирина –
Много е вкусно намазано на филийка.Нежна и приятна консистенция.
Petrov Vladimir (потвърден клиент) –
Здравословен продукт с превъзходен вкус!