Mix Деликатес от заквасено кашу Delishu Био + 3 крафт бири Rhombus + Лют сос Love Potion

45.99 лв.

Поглези се с този уникален комплект от занаятчийски гурме продукти създадени в България. Включва 4-те вкуса на Delishu – деликатес от заквасено кашу, 3 крафт бири от 330ml на семейната пивоварна Ромбус и Лют сос Love Potion от 100ml на Chilli Hills.

Изчерпан

Описание

Delishu сам по себе си е шедьовър, който не се нуждае от нищо повече, за да вдъхнови и изпълни небцето с прекрасния си вкус.

Ние обаче винаги търсим повече и повече, а и ценим родните майстори на качествена храна и истинските занаятчии, като нас, които държат на качеството и уникалността, затова знаем, че с правилното питие и допълнение, можем да направим храната от необходимост в изживяване, запомнящо се и уникално. Затова сме ви подготвили няколко специални комбинации, които изискват само добра компания, качествена музика и празен стомах, естествено!

Крафт пивоварна Ромбус

Габи и Стойчо от семейната крафт пивоварна Ромбус (Rhombus) правят невероятна бира и всеки път ни изненадват с нови и нови вълнуващи вкусове на които просто не можем да се наситим! Затова и се доверяваме на уникалната им селекция, която всеки месец е различна! Този месец в Mix-а са включени 2 х ENGLISH PORTER + 1 х ALOHA IPA.

Chilli Hills

Сандо, както повечето го познават е наш приятел и основния двигател на първата ферма за люти чушки у нас – Chilli Hills. Той ни светна за един от любимите си сосове – Love Potion. Това е приятно лют сос (2/10 по скалата на Chilli Hills), майсторска комбинация от червено Хабанеро,сок от нар, цвекло и подправки. Специален еликсир за сетивата, каращ те да се влюбиш в екзотичните му нотки и разпалващата страст.

Този гурме сет препоръчваме с крекери (оризови, пълнозърнести) или препечен хляб с квас. Наслаждавайте му се с удоволствие и (без) мярка.

Деликатес от заквасено кашу Delishu, Натурален, Био

Традиционния вкус на Delishu, в чиста форма. Наситен и плътен, балансиран млечно-кисел вкус, дело на естествената ферментация. Правим Delishu по наша собствена рецепта, усъвършенствана  в продължение на 5 години, изследвайки ферментационните процеси на кашуто. Закваската също е наша, защото не ни хареса идеята да го заквасваме с готови щамове в епруветки или прахчета, не кореспондираше с идеята ни за естественост, в нея живите организми съществуват в симбиоза, саморегулирайки броя и видовете, които я населяват, като нашата роля е само услужливо да й предоставим подходящите условия за живот и развитие 🙂 Това я прави изключително богата и наситена на полезни микроорганизми, които пък са отговорни за богатия и запомнящ се вкус. Липсата на термична обработка и животински съставки пък им дава дълъг живот и ефективност – над 140 дни, като се наблюдават и процеси на зреене, т.е. с времето Delishu става още по-наситено, с още по-богат и вълнуващ вкус:)

Съставки: 70% сурово кашу, собствена жива растителна закваска с L.Bulgaricus, S.Thermophilus, L.Acidophilus, сурово био кокосово масло (нехидрогенирано), хималайска сол.

Деликатес от заквасено кашу Delishu, Сушен домат и Риган, Био

Избрахме най-хубавите био сушени на слънце домати и био риган за новия си вкус. Защо био? Защото био храните са произведени на контролирано чисти почви и не са обработвани с мощни пестициди и химикали, което гарантира естествения и добър вкус, а високата им чистота позволява на ферментацията да се случи. Да, живите микроорганизми също предпочитат биохрани 🙂

Delishu със Сушен домат и Риган има малко повече сол, защото сушените на слънце домати се осоляват, за да се запазят качествата им, за разлика от дехидратираните на висока температура. По-силната му кисела жилка подхожда идеално на комбинация със сушени и пресни сладки плодове, сладка и мед, балсамова редукция и фини бели вина и розе. Ние обичаме да го хапваме и в лазаня, паста, пица, салати с крутони, семена и зеленолистни зеленчуци, печива и какво ли още не, експериментите в кухнята продължават 🙂

Съставки: 70% сурово кашу, собствена жива растителна закваска с L.Bulgaricus, S.Thermophilus, L.Acidophilus, сушени на слънце био домати, сушен био риган, сурово био кокосово масло (нехидрогенирано), хималайска сол.

Деликатес от заквасено кашу Delishu, Манатарки и Мащерка, Био

Delishu с Манатарки и Мащерка е нашият любимец. Мария и Стиляна обожават манатарки – около родния им град Панагюрище изобилства от тях, всяка пролет и есен когато започнат дъждовете, хората се втурват в гората, за да си наберат от тази толкова уникално вкусна гъба. Те с усмивка на лице си спомнят как цялата улица е ухаела с месеци на сушени манатарки, защото съседите им са ги сушели на слънце, на сушилници, по традиционния начин. И пожелаха да предадат частица от този мил спомен и преживяване – да се докоснем до неповторимият аромат и вкус на една от най-ценените и ценни български гъби. Манатарките в нашето Delishu са точно такива  – сушени на слънце, внимателно подбрани и събрани от същия този район в Средна Гора, град Стрелча и са единствените български биосертифицирани манатарки. Сигурно се чудите как една манатарка, която е диворастяща гъба може да е био? Отговора е прост – в случая биосертификата е важен, защото той гарантира постоянен контрол над почвите където растат те и гарантира чистота и отсъствие на радиация и тежки метали.  Допълваме вкусната комбинация с малко горска мащерка, за лека, едва доловима пикантна нотка, за да стартираме слюноотделянето и да погъделичкаме още малко фантазията на всеки, който се наслаждава на Delishu.

Този шедьовър от кашу може да се хапва на практика по всякакъв начин. Честно, досега не сме намерили рецепта, където да не се вписва и допълва с богатия и уникален характер на уникалност! Все пак го пробвайте в чиста форма, намазано на тънка препечена филийка или с ризото, обещаваме че ще се влюбите във вкуса и характера му, като нас 🙂

Съставки: 70% сурово кашу, собствена жива растителна закваска с L.Bulgaricus, S.Thermophilus, L.Acidophilus, сушена био манатарка, био мащерка, сурово био кокосово масло (нехидрогенирано), хималайска сол.

Деликатес от заквасено кашу Delishu, RED HOT SPECIAL

Delishu RED HOT SPECIAL е разработен съвместно с приятелите ни – страхотните Chilli Hills Farm. Производителите на най-яките люти чушки 🌶🌶🌶 и пикантни храни в България ни вдъхновиха със специалната си селекция от чушки, отглеждани от самите тях както и екзотични сортове,селектирани от цял свят. Ние се влюбихме в Чипотле – опушен, богат и разпалващ вкус, който експлодира в невероятно вкусово преживяване. Само добавете чаша прекрасно Trastena Wines и се наслаждавайте!

Съставки: 66% сурово кашу, собствена жива растителна закваска с L.Bulgaricus, S.Thermophilus, L.Acidophilus, био сушена чушка Чипотле, сурово био кокосово масло (нехидрогенирано), хималайска сол.

Хранителна информация

Деликатес от заквасено кашу Delishu, Натурален, Био

Хранителна информация На 100г На порция (30г)
Енергия 446.8kcal / 1846kJ 134.04kcal / 553.80kJ
Мазнини, от които наситени мастни киселини 41.2g / 10.1g 12.36g / 3.03g
Въглехидрати, от които захари 11g / 0.4g 3.3g / 0.12g
Белтъчини 7.1g 2.13g
Сол 1g 0.3g
L.Bulgaricus 58 млрд 17.4млрд
S.Thermophilus 65 млрд 19.5 млрд
L.Acidophilus 2 млрд 600 млн

Деликатес от заквасено кашу Delishu, Сушен домат и Риган, Био

Хранителна информация На 100г На порция (30г)
Енергия 429.89kcal / 1772.59kJ 128.97kcal / 531.78kJ
Мазнини, от които наситени мастни киселини 39.83g / 21.93g 11.95g / 6.58g
Въглехидрати, от които захари 4.87g / 3.24g 1.46g / 0.97g
Белтъчини 8.33g 2.50g
Сол 1.15g 0.35g
L.Bulgaricus 58млрд 17.4 млрд
S.Thermophilus 65 млрд 19.5млрд
L.Acidophilus 2 млрд 600 млн

Деликатес от заквасено кашу Delishu, Манатарки и Мащерка, Био

Хранителна информация На 100г На порция (30г)
Енергия 452.09kcal / 1866.07kJ 135.63kcal / 559.82kJ
Мазнини, от които наситени мастни киселини 41.93g / 22.90g 12.58g / 6.87g
Въглехидрати, от които захари 7.60g / 5.17g 2.28g / 1.55g
Белтъчини 8.18g 2.45g
Сол 1.00g 0.3g
L.Bulgaricus 58 млрд 17.4 млрд
S.Thermophilus 65 млрд 19.5 млрд
L. Acidophilus 2 млрд 600млн

Деликатес от заквасено кашу Delishu, RED HOT SPECIAL

Хранителна информация На 100г На порция (30г)
Енергия 452.09kcal / 1866.07kJ 135.63kcal / 559.82kJ
Мазнини, от които наситени мастни киселини 41.93g / 22.90g 12.58g / 6.87g
Въглехидрати, от които захари 7.60g / 5.17g 2.28g / 1.55g
Белтъчини 8.18g 2.45g
Сол 1.00g 0.3g
L.Bulgaricus 58 млрд 17.4 млрд
S.Thermofilus 65 млрд 19.5 млрд
L.Acidophilus 2 млрд 600млн

Цена за доставка

Срок за доставка на поръчките

За София поръчките постъпили в работен ден се изпълняват в срок до 5 работни дни с куриер Спиди. Поръчките постъпили в делнични дни след 17ч, в Събота, Неделя или официални почивни дни се обработват на първия работен ден.

За Страната поръчките постъпили в работен ден се изпълняват в срок до 5 работни дни с куриер Спиди. Поръчките постъпили в делнични дни след 17ч, в Събота, Неделя или официални почивни дни се обработват на първия работен ден.

Начин на плащане

Поръчките, направени през сайта www.delishu.bg, се заплащат с банков превод на Сини Трейд ООД, IBAN: BG35STSA93000022287926.

Условия за доставка

Преди да изпратим всяка онлайн поръчката, наш служител ще се свърже с вас на посочения телефон за потвърждаване на поръчката. Поръчките не се изпращат без телефонно потвърждаване. След като наш служител се свърже с вас можете да потвърдите или направите промяна във вашата поръчка. Ако имате въпроси или коментари относно доставката, не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0878988597 от понеделник до петък от 10:00 до 17:00 часа.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Mix Деликатес от заквасено кашу Delishu Био + 3 крафт бири Rhombus + Лют сос Love Potion“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *