Палачинкова торта с Delishu крем
Ако искаш да изненадаш любим човек, то с тази палачинкова торта с Delishu крем със сигурност ще успеш! В нея умело се преплитат вкусовете на сладко и солено, а топинга от малини прави тази палачинкова торта просто неустоима.
Нужни продукти за Палачинкова торта с Delishu крем:
За палачинките:
150г брашно
5 фурми
70г бадеми
250мл вода
1ч.л. бакпулвер
За Кремчето:
140г Delishu натурално
10 фурми
1 голяма праскова
1с.л. чиа семена
шепа малини за топинга
1ч.л. кокосова захар
Инструкции за приготвяне на Палачинкова торта с Delishu крем:
Първо пригответе кремчето, за да има време да стегне. Блендирайте Delishu, фурмите и прасковата в мощен блендер до получаването на фина консистенция. Добавете чиата, разбъркайте и приберете в хладилника да стяга.
Всички продукти за палачинките без бакпулвера се блендират до плолучаването на фина консистенция, като при нужда може да се добави малко вода – търси се консистенция на боза. Накрая се добавя бакпулвера и се разбърква. Изпичат се палачинките от двете страни в тиган с незалепващо покритие, като може да се маже с кокосово масло при необходимост. Оставяме палачинките да се охладят. Малините ги намачкваме с вилица и слагаме на среден огън за 5 минутки с 1с.л. вода. Добавяме лъчжиката кокосова захар и бъркаме. Оставяме да се охлади. Сглобяваме палачинкoвата торта и прибираме в хладилник за минимум 2 часа. И празнуваме 😉