Знаеш ли, че Delishu може да се комбинира успешно и със сладко и със солено? Ето как Мария Димитрова сътвори фантастично вкусни бонбони Рафаело с любимото Delishu.
Нужни продукти за Бонбони ‘’Рафаело’’ с Delishu:
- 100 г Delishu натурално
- 50 г кокосово мляко от консерва
- 50 г кокосови стърготини + 50 за овалване
- 30 г кленов сироп, мед или агаве
- Няколко капки ванилия
- 30 гр бадеми
Инструкции за приготвяне на Бонбони ‘’Рафаело’’ с Delishu:
Delishu и кокосовото мляко се намачкват заедно с помощта на вилица.
Към тях се добавят всички продукти без бадемите и кокосовите стърготини, които са за овалване.
Получената смес се оставя във фризера за 20 минутки.
Бадемите се накисват в гореща вода за 10 минутки,за да можем да им махнем обелката. А, ако имате време може да ги оставите да се накисват и за една вечер.
Оформят се бонбони от сместа и във всяко се слага по едно бадемче.
След като всички бонбони са оформени се овалват в кокосови стърготини и се оставят да престоят няколко часа в хладилник.
Рецепта на Мария Димитрова позната като mariyasfood. Любител на здравословното хранене, готвенето и кулинарната фотография. Вярва, че абсолютно всичко се постига само трябва да успеем да овладеем мислите си и да вярваме в себе си.