Интересно

Каква я свършихме лятото на 2018-та?

Delishu е пълен с изненади!

[lollum_column column=“one-half“]

Април: Продължаваме с Master Chef изкушенията от ЕКСКЛУЗИВНО 4-степенно меню Delishu, изготвено специално от Кольо Минчев. Под вдъхновението и ножа на Кольо любимата пролетна салата изглежда още по-привлекателна от преди. Добавяме и разнообразие от ягодов дресинг и натурално Delishu, обвито в хрупкави ядки и воала!

Delishu е пълен с изненади!

5-6 май Дефиле Вино и Гурме
Delishu обича Пловдив и Пловдив обича Delsihu! За нас беше удоволствие, че участвахме в пролетното Дефиле Вино и Гурме, където по цял ден радвахме сетивата си заедно!

14 май ?La Vie en Rose? Животът е хубаво розе и хапки Delishu. С радост партнираме във винената дегустация към проекта 1000 км Around SOFIA на най-добрите селектирани розе вина за лято 2018 година.

1-3 юни – Готови ли сте да паднете в капана на Delishu? Бяхме на една от най-свежите летни точки в Пловдив – Kapana Fest. Забавлявахме се, хапваме вкусно…най-вече Delishu и ще посрещнахме лятото заслужено.

26-28 юли Едно винено пътешествие в любимия морски град Бургас, където се наслаждавахме на Delishu, хубава храна и вино.

28 – 30 септември – Лятото свърши, но пък участвахме на Kapana Fest в Пловдив, където с удоволствие гощавахме с Delishu – Деликатес от заквасено кашу и разказахме защо е толкова полезно, а на всичкото отгоре и много вкусно!

[/lollum_column]
[lollum_column column=“one-half“ last=“true“]

1-ви април: пуснахме първоаприлска шега, с която доста се позабавлявахме!

11-12 май Участвахме в Discover Vino World.  Лятото идва с мирис на вино и любимия ни винен фестивал Discover Vino World 2018. В Интерекспо център направихме едно винено околосветско пътешествие с близо 600 вина от всички винени региони на Земята. Разбира се Delishu е най-добрият спътник в дегустациите и в консумацията у дома.

19-20 май – участие в 7-и Балкански винен фестивал: единственото събитие в България, на което може да се опитат вина от всички Балкански страни.

9-10 юни SoBazaar

14-16 септември – MOOD FOR FOOD – първия фестивал, предлагащ храна за всички сетива.

Освен всичко това направихме десетки дегустации в магазините на ФАНТАСТИКО, на фермерските пазари и в други по-малки обекти! И не на последно място, Delishu може да намериш и в: Румъния, Словакия, Белгия, Швеция, Испания и даже Нова Зеландия.

[/lollum_column]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *