РАЗБЕРИ КАКВО МИСЛЯТ ЗА DELISHU НАШИТЕ

ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

Обожавам Delishu от мига, в който го опитах. Беше отдавна. Delishu си нямаше опаковка, имаше друго име и се предлагаше само в Сома — едно от любимите ми веджи места в София по това време. Спомням си го в свежа салата, в една супер вкусна солена палачинка, в един невероятен чийзкейк с авокадо и в други апетитни ястия. Много се зарадвах, когато започна да се появява и на други места. И така до ден днешен.
Delishu присъства винаги на нашата трапеза и е вкусен във всякакви вариaнти, сладки и солени. Обичам и по-новите Delishu с риган и домат, както и с мантарки и мащерка. Ммм! 🙂 Супер вкусно, а що се отнася до полезността му, изненадите също са доста приятни. Delishu е естествено ферментирал, богат на пробиотици. За техните ползи за здравето, може да се говори много.
Продължавайте в този дух! Радвам се, че този супер продукт е български!❤️
Aneta Stoycheva Нутриционист и блогър
От много време си купувам Delishu и отдавна исках с две редчета да ви поздравя за невероятната работа J! Създали сте прекрасен продукт, изключително вкусен и полезен! С радост искам да ви споделя, че дори хора, които не споделят моите хранителни разбирания останаха изключително впечатлени от вкуса на Delishu. Не мога да ви опиша колко шокирани бяха, когато опитаха и установиха, че много им харесва, аз лично доста се посмях. Това е поредно доказателство, че вашият труд е оценен от много хора.
Лили Павлова
Много вкусен и оригинален продукт, а и хората, които ми го предложиха на Дефиле на младото вино, бяха симпатични и любезни. Признавам, че в началото бях скептична, като цяло съм скептична към повечето веган продукти, но този ме разби 😉 Е, предпочитам си истинско сиренце, но това е чудесна алтернатива, особено за хората, които не обичат или не могат да ядат сирене 🙂 Успехи 🙂
Зорница Станчева
Харесах Delishu още от първата хапка. Когато го опитах имаше само натурално, нямаше си име и се предлагаше в ресторант Сома. Беше ми поднесено с вкусна лютеница. Определено вкусът ме впечатли най-много. От тогава цялото семейство си хапваме редовно.
ТОни Кулинарен приключенец
Това са едни от най-добрите, най- вкусни неща, които съм яла!!!
Диди Георгиева
На вкус е страхотно. Вече почти година не консумирам млечни продукти и благодарение на Делишу печените чушки и препечените филийки са все още вкусни.
Ivelina Ivanova
Страхотен вкус, особено новото пикантно попълнение. Страхотно се вписва към всяко ястие. Delishu е нещо ново, уникално, неповторимо и невероятно вкусно.
Цветелина Новакова
Прекрасно съчетание на полезно и вкусно! Идеално допълнение към всяко хранене!!!
Radiana Masleva
Вкусно, свежо, различно и полезно
Ralitza Petkova
Прекрасен здравословен продукт с невероятен вкус! Вече ми е любим!♥️
Rumy Ana
Наистина невероятно вкусно! Силно препоръчвам 😉
Lora Toteva
Уникален вкус, обожаваммммм го!
Цветомира Борисова
Вкусно е, но така че вкусът му не тежи и не пристрастява, както понякога се случва с някои продукти, които и да са ти вкусни оставят тежест в стомаха …. Определено трябва малко време, за да приемеш този вкус, но интересното е, че след като си го опитал веднъж някак си по естествен и много лесен път става част от менюто ти … аз го харесвам!
Иванова Св.
Отдавна се каних да го пробвам, но днес видях поста ви, че има и във Фантастико. Което е голямо удобство, та както и да е – взех си от това със сушен домат и риган……………… е просто е невероятно! Обожавам го 🙂 Едно от най-вкусните неща, които някога съм яла.
Joana Staleva
Heжнa и финa тeĸcтypa. Cилнo впeчaтлeнa cъм oт вĸyca и видa нa cиpeнeтo! Mнoгo e вĸycнo! Aз cъщo нe мoгa дa изпoлзвaм млeчни пpoдyĸти в мeнютo cи, нo имaм ли DЕLІЅНU , нямaм пpoблeм! Bъpxy пaлaчинĸи c бpaшнo oт Eлдa или въpxy филийĸи бeзглyтeнoв xляб cтaвa мнoгo вĸycнo и пoлeзнo! Идeaлнo e! Блaгoдapя Bи Mapия, Cтилиянa и Hиĸoлaй !
Гaлeнa K.
ДЕЛИШУ – Cпacявa ми живoтa! Hитo aз, нитo cинa ми мoжeм дa изпoлзвaмe млeчни в xpaнaтa cи, a дocтa ги oбичaмe, пъĸ и ca в ocнoвaтa нa paзнooбpaзнoтo xpaнeнe. Бeз Делишу щяxмe дa cмe зaгyбeни! 🙂
Kaмeлия Д.
Разкошно! Леко се маже на филийка или крекер.веднъж опитате ли друго сирене няма да харесате. Горещо препоръчвам!
Христина К.