Рецепти

Бонбони ‘’Рафаело’’ с Delishu

Бонбони ‘’Рафаело’’ с Delishu

Знаеш ли, че Delishu може да се комбинира успешно и със сладко и със солено?  Ето как Мария Димитрова сътвори фантастично вкусни бонбони Рафаело с любимото Delishu.

Нужни продукти за Бонбони ‘’Рафаело’’ с Delishu:

  • 100 г Delishu натурално
  • 50 г кокосово мляко от консерва
  • 50 г кокосови стърготини + 50 за овалване
  • 30 г кленов сироп, мед или агаве
  • Няколко капки ванилия
  • 30 гр бадеми

  Бонбони ‘’Рафаело’’ с Delishu    

Инструкции за приготвяне на Бонбони ‘’Рафаело’’ с Delishu:

Delishu и кокосовото мляко се намачкват заедно с помощта на вилица.

Към тях се добавят всички продукти без бадемите и кокосовите стърготини, които са за овалване.

Получената смес се оставя във фризера за 20 минутки.

Бадемите се накисват в гореща вода за 10 минутки,за да можем да им махнем обелката. А, ако имате време може да ги оставите да се накисват и за една вечер.

Оформят се бонбони от сместа и във всяко се слага по едно бадемче.

След като всички бонбони са оформени се овалват в кокосови стърготини и се оставят да престоят няколко часа в хладилник.

Рецепта на Мария Димитрова позната като mariyasfood. Любител на здравословното хранене, готвенето и кулинарната фотография. Вярва, че абсолютно всичко се постига само трябва да успеем да овладеем мислите си и да вярваме в себе си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *